vendredi 16 mai 2008

ArtisteZen




Pendant un mois Ange Andrianavalona va créer un album jeunesse et décrire sur ArtisteZen.fr, chacune des étapes qu’il suivra.
Le but étant de prouver qu’il est possible de créer un album en partant de rien dans un laps de temps réduit, de partager certains techniques pour travailler de manière efficace, et surtout : comment entrer un contact avec un éditeur et maximiser les chances d’avoir des retours rapides et positifs.
Je participe aussi! Sur son blog on peut en lire plus de détailles.

Ange Andrianavanola, egy hónap alatt gyermekkönyvet fog készíteni, és az ArtisteZen blogon minden egyes lépést le fog jegyezni. (Sajnos a blog francia nyelvű.) Célja, hogy bebizonyítsa, a semmiből kiindulva, részidőben (heti 3-4 alkalommal a főállás, gyerek mellett), hatékonyan dolgozva ez megvalósítható. Sőt, a kiadóval való szerződés, a pozitív és gyors visszajelzések elnyerése a végcél! Én is részt veszek!

Ez volt a reklámszöveg... A projekt lényege, hogy többen, párhuzamosan próbálják majd mindezt megvalósítani, az ő ütemterve alapján, a különböző fázisokról pedig beszámolót fognak írni a blogjukon. Egyedi esettanulmányok fognak így megszületni, amik alapján mások ezt az 1 hónapos időt még jobban ki fogják tudni használni. Kicsit szkeptikus vagyok, mert mindenkinek megvan a maga munkamódszere sőt tempója... aztán más "kényszer" alatt vagy saját elhatározásból könyvet tervezni. Mindenesetre a kiváncsiságom erősebb.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire