samedi 6 septembre 2008

Illustration Friday - Clutter



As you like...



Ça veut dire; désordonné, à tort et à travers. Et voyez l'image comme vous voulez, toutes les deux répondent à cette exigence.
Clutter, vagyis zűrzavaros, össze-vissza, rendetlen-rendezetlen. Nézzétek, ahogy akarjátok, semmi sem stimmel rajta.

18 commentaires:

  1. Super beau (encore) j'adore le mélange de textures couleurs matières ! Bravo ! §:)

    RépondreSupprimer
  2. moi j'adore cette image mais elle ne m'évoque pas du tout le désordre, plutôt une joyeuse fête ...ça doit être parce que je ne suis pas ordonnée du tout ...hahah

    RépondreSupprimer
  3. Gwen! Les arbres poussent du ciel! Les nuages volent sur les collines! Nous sommes dans la méme espace ou il fait du soleil, de la neige, c'est l'aprés-midi mais la nuit aussi. Mais tu as tout á fait raison...l'image ne fait pas cette impression!

    Poulili! Bienvenue chez moi; c'est un rare moment! Merci bien tes gentils mots!

    RépondreSupprimer
  4. Il est très bien rangé ce désordre!
    Un bien joli mélange trés joyeux,un désordre pour vous faire aimer le bazar!

    RépondreSupprimer
  5. Le mélange de textures, de couleurs, de formes sont super. J'aime beaucoup l'arbre de droite et j'ai une préférence pour la première.

    RépondreSupprimer
  6. very beautiful illustrations--love the colors & texture

    RépondreSupprimer
  7. comme tout le monde, le mélange de style me plaît beaucoup !! tes expérimentations rendent vraiment bien !

    RépondreSupprimer
  8. Szia! Örülök, hogy kommenteztél a blogomba, igaz csak ma vettem észre:) Ebből is látszik, hogy mennyire értek ezekhez a dolgokhoz:) Visszatérve, a könyvet preferálom, preferálnám is, de a játékfejlesztés stabilabb és jobban kifizetődőbb. Bár azon is gondolkodtam, hogyha gyerekeim lesznek és mondjuk játékfejlesztésben dolgoznék, akkor mennyire lenne lelkiismeret furdalásom amiatt, hogy éppen egy hentelős horror játék brutálisabbnál brutálisabb dolgait festem, tervezem, rajzolom meg. Egyébként az a hosszú bejegyzésem, amihez írtál, azért is született, mert nem nagyon találok munkát idehaza. Belátom eléggé specifikus, amit csinálok, de ez csak azért van mert azt szeretem. Most próbálom magam egy kicsit továbbművelni, nyitni más stílusok felé is, mert így felfog kopni az állam:D Visszatérve, valóban nem tudnék úgy illusztrálni, mint te. Ehhez teljesen másfajta lelki habitus szükségeltetik. Mostanában próbáltam, vidámabb, lazább, viccesebb rajzfilmesebb dolgokat csinálni, de megmaradtak a skiccfüzetemben, mint ahogy jó sok mindennek az a sorsa, hogy ott ragad, pedig ha foglalkoznék vele, előre vinne. Mellesleg, én szeretem a manuális színes technikákat, de nem csinálnám. Már. Egyszerűen, mert nincsen undo:), másrészről mindig is lassúnak és pepecselőnek tartottam, az akvarellezést nem, de az meg gyakran esetleges. Persze az esetlegesség nem mindenkit zavar, de pl, abban amiben én mozgok ott nem szerencsés. Mellesleg a "Bejgli mező" és a hasonló akvarelles képeid kimondottan tetszenek. Régen nekem is voltak akvarelljeim,de főleg tájképek. Mivel nem tudok jól angolul, így meg is kérdezem, hogy te most itthon élsz? Vagy kint dolgozol valahol?

    U.I: Mint kiderült előszőr ezt a commentet rossz helyre írtam mégpedig a Monday Art day-hez, na ennyire vagyok ügyes:P:D

    RépondreSupprimer
  9. WOW! Fantastic illustrations, well done!

    RépondreSupprimer
  10. elle pétille ton illustration!
    j'aime aussi beaucoup ta couverture d'anansi, elle est vraiment réussie. chouette boulot!

    RépondreSupprimer
  11. Marie-Laure! C'est tout á fait comme ca...tu avais bien redigé l'essence! :)

    San-Tooshy! Merci! :) Avec l'utilisation des diffférentes éléments j'avais voulu faire l'apparence du désordre, d'une maniére écléctique...mais il était difficile de créer une image désordre avec intention...

    Eugénia Gina! Thanks for visiting. You are right! :)

    Linda! Welcome to my blog! I see you also like the watercolour! :)

    Juan! Thanks! Your blog is very rich in machine figure sculptures and in decent links! :)

    Rebz! J'aime bien ces défis d'IF; j'ai des occassions d'utiliser les matériaux différents. Merci!

    Gyula vagy Márton! még mindíg nem tudom... én is örülök! Akkor az derül ki a leveldből, hogy nemrég tértél haza messze földről!? Ahhoz képest jól kimagyaráztad magad a Párizsos bejegyzésben a Monday-en. :) Pedig mennyire örült az a lány...
    Azért ne tedd félre teljesen a manuális megoldásokat, hátha az hozza majd meg a megoldást, hogy merre nyiss! Másrészt jó szemtorna is; messze néz, közel néz. :)
    Azt hiszem én sose leszek gépesített...szeretem érezni az anyagot, a felületet. A kérdésedre válaszolva; Egerben vagyok. És gyere máskor is! Örülni fogok.

    Ja! Be tudod állítani, hogy ha megjegyzésed jön, akkor kapjál róla e-mail értesítőt. :)

    RépondreSupprimer
  12. Beautiful decorative piece. Love the colors but especially your tree.Great!

    RépondreSupprimer
  13. Szia Ojni! Nagyon tetszik ez a kép és általában nagyon szeretem az alkotásaidat, a képek hangulatát! Ezentúl rendszeresen bekukkantok majd, ha nem bánod... :)

    RépondreSupprimer
  14. Oh Suana! Je me suis rougie, tu sais?

    Viru! Gyere! Persze! De aztán engedj majd be Te is engem! :)

    RépondreSupprimer
  15. Ojni! Rendben, elindítottam a blogomat, szeretettel várlak! :)

    RépondreSupprimer