mardi 2 septembre 2008

Á voté! - Szavazás




Le temps de vote est arrivé!!!
A vous de voter pour le plus beau mouton! Ils sont tous à retrouver dans la galerie de photo du concours des moutons (dans la colonne de gauche)!
Vous avez pour cela jusqu'au Samedi 6 Septembre 16h00,
Mon mouton s'y trouve aussi...

A készíts nekem egy bárányt című pályázatra ha emlékeztek még... a határideje lejárt, most már lehet szavazni. Rengeteg munka érkezett be (133), rengeteg technika alkalmazásával... nézzétek meg és szavazzatok! Szeptember 6-án, du. 4-kor zárul a szavazás. A blogon oldalt lesz egy galéria, ott jobban szemrevételezhetitek őket! Én is ott leszek...

Cliquez sur l'image pour voter!
A képre kattintva tudtok szavazni!

5 commentaires:

  1. coucou! szavaztam, nagyon jók! (beleértve a felhőből születő páldányt is). nem gondoltam volna, hogy a Coralie-féle barik után is léteznek még csodák, de úgy tűnik, igen :)

    RépondreSupprimer
  2. Köszi Kriszti! Aranyos vagy! Nekem nagyon tetszett a marionettes, a világítós és arra szavaztam, ami a fűben van, mint hajlított kék huzal. (126)
    Coralie...igen, nagy bárányszakértő. Azért az is látszik, hogy sokak szerették a Shaun the sheeep sorozatot! Te láttál olyat? Nagyon vicces! A lurkók biztos szeretnék!(majd) :)

    RépondreSupprimer
  3. Tu as retrouvé ton ordinateur ? J'espère que tu n'as pas tout perdu. Je vais aller tous ses petits moutons.
    A bientôt.

    RépondreSupprimer
  4. Thanks for looking at my blog. Your art makes me smile too. I was going to translate to Hungarian but bable fish doesn't do that. I'll try French instead.
    Vickie
    Merci pour regarder mon blog. Votre art me fait le sourire aussi. J'allais traduire au Hongrois mais aux poissons bable doesn' ; t font cela. I' ; Français d'essai de ll à la place.
    Vickie

    RépondreSupprimer