mardi 25 novembre 2008

Nouveautés dans ma boutique

Enfin pas beaucoup... mais nouveautés. Pour les voir cliquez ici!

C'est la semaine du Salon de Montreuil... je sais que vous y serez! A ceux qui ont un RDV je leur souhaite plein de chances! Je félicite encore une fois á Gwendoulash qui a été sélectionnée avec ses dessins faits dans le théme d'Anansi.Újabb portékák kerültek a polcokra. Ha kiváncsi vagy rájuk klikk ide! :)

Ezen a héten van a Montreuil-i könyvfesztivál, ahol nagyon sokan jelen lesznek. Minden illusztrátor ezt a hetet várja! Névjegyekkel, portfóliókkal készülnek, egyes kiadóktól előzetesen konzultációs időpontot lehetett kérni. Csak az arra érdemeseket hívják be. Gwendoulash kapott időpontot, sőt, be is válogatták az Anansis munkáját. A vicc az az, hogy ha nem szólok neki, ő még mindíg abban a hitben van, hogy elkeverte a posta a csomagját és nem értek be a rajzok időre. Nézzétek meg!I have new goods in my shop. For view clik here.
This is the week of the Book's Festival in Montreuil, in France. I stay at home, but I have a lot of friends who come up to. Gwendoulash also! She is an artist selectionned!!! She drawed amazings illustrations for the tail of Anansi.